06 - 48 71 88 78 voetreflexpraktijkbalans@gmail.com

Tarieven en vergoeding

Tarieven            
Ontspanningsmassage                                                    € 40,00 *
Intake                                                                                     gratis
Reflexzonetherapie 60 minuten                                     €  55,00
Metamorfose behandeling 60 min                                 € 55,00
Kinderen tm 12 jaar, aangepaste behandelduur        € 40,00

* Deze behandeling wordt niet vergoed door een zorgverzekeraar


Betaalwijze: contant of ik stuur je een betaalverzoek.
Gemaakte afspraken kunnen tot uiterlijk 24 uur van tevoren (per mail, app of telefonisch) kosteloos worden afgezegd.

Behandelduur
De voetreflextherapie duurt één uur.
De kosten van deze behandeling zijn €55,00 en komen in aanmerking voor een vergoeding van je aanvullende zorgverzekering. Let op, de vergoeding is afhankelijk van je eigen polisvoorwaarden.

Belangrijk
Voetreflexologie is een natuurlijke vorm van behandelen en dient ter ondersteuning van de reguliere gezondheidszorg (het vervangt geen arts of medicatie!).

Vergoedingen Zorgverzekeraars
Een reflexzonebehandeling valt onder alternatieve geneeswijzen en daarmee dus onder de aanvullende verzekering. Je hebt geen verwijzing van een (huis)arts nodig en de behandeling valt niet onder het eigen risico. Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt de behandelingen geheel of gedeeltelijk in een aanvullende polis. Kijk voor een actueel overzicht van verzekeraars op www.vnrt.nl of raadpleeg hiervoor je eigen verzekeringspolis.

VNRT & RBCZ
Ik ben aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT). Dit betekent dat ik een gedegen opleiding op HBO niveau heb afgerond en dat mijn praktijk voldoet aan diverse eisen op het gebied van privacy, persoonlijke integriteit, hygiëne en praktijkinrichting. Verder ben ik als bij VNRT aangesloten therapeut verplicht om jaarlijks bijscholing te volgen en collegiaal contact via intervisie en visitatie te onderhouden. Daarnaast staat mijn praktijk ingeschreven in het HBO register beroepsbeoefenaren natuurlijke gezondheidszorg (RBCZ).

Klacht?
Als je niet tevreden bent hoop ik dat je me dit laat weten zodat we dit samen kunnen oplossen. Wanneer je een klacht hebt kun je gebruikmaken van het klachtrecht. Lees er alles over in de klachtenregeling.