06 - 48 71 88 78 voetreflexpraktijkbalans@gmail.com

Even voorstellen.

Hallo, ik ben Roosanne

Ik ben geboren op 14 juli 1971, getrouwd met Robert en moeder van 2 lieve dochters.
Ik geloof in een holistische aanpak van ziektes en klachten. Dit wil zeggen dat ik de mens als geheel bekijk (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel).

Jarenlang was ik op zoek naar iets. Ik heb altijd een sterke belangstelling gehad voor aanvullende of complementaire gezondheidszorg en daarmee wilde ik mijn leven verrijken. Deze verrijking heb ik gevonden in voetreflex. Het is voor mij een waardevolle aanvulling waar ik zelf veel baat bij heb gehad. Daarom wil ik anderen graag met voetreflex ondersteunen op weg naar lichamelijke en emotionele gezondheid.

Ik geloof in mensen.
Ik geloof in de kracht en de flexibiliteit van mensen.
Ik geloof in de kracht van samen.
Ik geloof in de kracht van de natuur.
Ik houd van het leven en geniet van al het moois wat het leven en wat wij als mensen elkaar hebben te bieden.

Ik sta met 2 voeten op de grond, ben nuchter, positief, eerlijk en denk in mogelijkheden.

Door de jaren heen heb ik ontdekt dat ik “helende handen” heb. Lichamelijke pijnen verminderen of verdwijnen tijdens of na mijn behandeling. Hiervoor maak ik gebruik van de universele levensenergie en Quantum genezing.

Mijn interesse breidt zich nog steeds uit en door het volgen van bijscholingen en cursussen blijf ik me verbreden en verdiepen.

Ik leef vanuit de overtuiging dat alles in en om ons heen met elkaar verbonden is. Samenhang en verbinding, respect voor mens en natuur, aandacht, bewust-zijn. Dit is ook de basis van de manier waarop ik werk.

Ik ben trots op wat ik doe en ik hanteer een ethische code. Dat betekent dat ik nooit zal proberen om jou te misleiden of te manipuleren, of om jou afhankelijk te maken van mijn diensten. Ik wil jou graag in je kracht zetten zodat je positieve veranderingen aan kan brengen in je leven. Ik tracht altijd om mijn zuiver en eerlijk te zijn. Ik zal de dingen nooit anders voorstellen, maar altijd mijn best doen om liefdevol, respectvol en meelevend te zijn.

Het is mijn doel om iedereen die beroep doet op mijn diensten zo goed mogelijk te helpen.

Dat is waar ik voor sta.